Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ångrar mig.

Jag ångrar mig

är skiträdd.

Lika rädd som jag var igår.

Som om det vore igår.


Jag vet, jag står och trampar

likt marsch i aerobics på stället.


Men när rätt beat kommer skall jag ta det där steget framåt.


Och älska dig.


Älska som om jag aldrig har gjort annat.


Som om jag aldrig har fått mitt hjärta krossat

med Dr Martens boots i alldeles för unga år, och i allt för gamla år

av välpolerade Tigerskor.


Ett block har 32 takter.


Är nästan på 32.







Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean