Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET som inte fick hända

flickan sitter på bussen hem
hon sitter längst bak i mörkret med mp4:an i hårt i sin hand
endast lyktstolparna lyser upp henne där hon satt

bussen åker förbi DEN vägen

hon ryser till och börjar få panik

nej,nej,nej,inte där,snälla,åk inte förbi där!
Snälla!
Jag ber!

tänker hon tyst för sig själv och hon känner hur hon verkligen sugs in i ett svart hål,igen,igen igenigenigenigen!
Hon vill verkligen inte de

busschauffören lyder inte,utan åker DEN vägen


Hon börjar skaka o hyperventilera,tittar sig förvirrat omkring

nej..nej..snälla...jag ber...inte den vägen...


de finns ingen som lyssnar på hennes böner


Hon kan se hur hon för ett år sen gick på den vägen,hon kan känna hur solen lyste i ögonen såsom förhoppningarna,vinden blåste inte allt för mycket och de var faktiskt inte kallt...

Men de var innan

Innan
Innan
DET

Passagerarna börjar titta fundersamt på henne
"vad är de med henne...."

Bussen åker förbi DÄR och paniken kommer som ett kulskott

Han står inte där,men han gör de ändå
Han står där och väntar på henne,väntar på att få göra de hemska han gjorde för ett år sen

Allting mörknar för henne
och hon faller i en grop av panik och ångest




Fri vers av tRAsSeL
Läst 255 gånger
Publicerad 2009-02-10 23:03



Bookmark and Share


    enna
Starka och gripande rader
2009-03-03

  nicco
duär helt underbar på att skriva. och du vet att jag stöttar dig till 10000% och mer!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL