Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you PK-lovers!




Det ligger en naziryttare i käften på Lars Ohly
Galopp
Ut
Pinsamt

Det ligger ett muntert speedwayförardrag i fejjan på Anders Borg
Timmerstockstuffing där!

Det ligger blåstrålar runt kanterna på den röda stjärnan
Äkthetsstämplad långsida

Grisaskrik
Iiiiiiiih
Iiiiiiiih
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih


Håll suggan bakom lås



Borgarskvätt
Lars snurrar på orden och knorrar på politiken

Fuck you PK-lovers!

- Jag lyfter fingret i TV




Övriga genrer av Johanna Tycker
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 01:10



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Hahahahaha.


Jag får Kristina Lugn vibbar.

Galopp galopp.


:)
2009-02-21

  peter markurth
Det ligger en naziryttare i käften på Lars Ohly=fin rad..


men sanningen är att Lars Ohly är en pajas med makt.han måste bort liksom vårt förlegade politiska system,

kasta kapitalistdiktaturen på sophögen

klass mot klass utan nåd.men låt analys gå före handling..
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker