Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur


Vårt gamla träd



Nere i trädgårdshörnet
står det gamla trädet
med sina sköra mossklädda grenar
nertyngda av snö
orkar det över vintern
stiger saven till våren
kommer de vitrosa blommorna
och fylls trädet av humlesurr
kan barnen klättra och klänga på grenarna
blir det mormorsäpplen som förr
torra och sura
Lekstugeäpplen




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 12:43



Bookmark and Share


  stella
Mer trädpoesi åt folket! :)
2009-02-25

  Michaela Dutius
Vilken fantastisk bild du målar...ett löfte om humlesurr nu mitt i iskalla februari
2009-02-15

  Nils Sondefors
En fin lyrisk hyllning till allt levande.
Applåd.
2009-02-11

  Carola Zettergren
Underbart, gamla träd och äppelsmak i munnen, man blir alldeles lyrisk!!!!
2009-02-11

  Måna N. Berger
Ord som doftar, smakar och känns, väcker sinnliga barndomsminnen!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors