Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont att leva i smärtan ensam har jag insett men kanske är det nödvändigt en tid i livet




TIDEN GÅR SAKTA NU ÅTER IGEN

 

Tiden går så sakta nu

Tiden är så ensam nu

Jag går med tunga osäkra steg i livet

Aldrig en dag som är helt underbar

Nu saknar jag en vän en vän som gör mig glad

Vad vet jag livet kanske ska vara såhär

Sjukdomar i kroppen

Sjukdom i själen

Allt gör ont

Just nu idag

Jag behöver nån som bryr sig om

Nån jag får lägga mitt huvud mot

Jag längtar efter en mans varma bröst

Höra hjärtat slå där inuti

Då vet jag att jag inte är ensam utan att vi delar våran ensamhet som blir en gemenskap

I kärlekens rus ock Trygghetens hus 

Jag vet ju att det kommer en morgondag

Och att solen går upp igen

Jag öppnar mina ögon ser den nya dagen gry

 lbland är det så svårt att känna den där livsglädjen innefrån och ut

 Rakt igenom utan att räkna tiden

 Utan att vara trött jämt

Men lyckan kanske inte bara kommer utan vidare

Jag sträcker ut en hand ta min hand,för jag orkar inte mera helt ensam i denna värld att vandra ge mig ett skäl att vilja mera  

Vänta in ta livet som det är, du kom ta min hand 

Vi kan väl vandra tillsammans ett tag

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-11 18:45



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Oh, jag måste hålla med föregående att detta är riktigt riktigt bra, men du är ju duktig. Det vet du väl redan.
2009-02-13

  Hans Christian
Mycket berörd. En av dina bättre. Bravo !
2009-02-11

  Suzy med punkterna
Hoppas någon hör din bön!
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen