Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite komik så här på kvällskvisten


Gula (latin för frosseri)

En stor fet bulle

(visste att den skulle)

med vispgrädde

(göra så att jag gränsen överträdde)

och mandelmassa

(och åter på min vikt få passa)

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 559 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-11 18:57



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Härliga rim i frosseriets tecken!
2009-02-11

  vera gade VIP
du sköna synd som är så lätt att sona-( du påminner mig om något jag har i kylen- är poesi smittsamt??) en veckas sallad ordineras...
2009-02-11

    ej medlem längre
Farligt fet frestelse fångar fantasin... motstår
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER