Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag talar till min älskade av längtan


Önskan

Tittar upp mot himlen där änglarna finns
och ber dem att visa dig världen med mina ögon

Du skulle få se min eviga kärlek
fylld med hopp och glädje

Mitt hjärta som inte kan sluta
slå dubbelslag när du vistas i närheten

Min själ som önskar dig all lycka
för varje steg och andetag du tar

Min hjärna som aldrig skulle
glömma allt den har




Fri vers av Roula O
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-11 22:47



Bookmark and Share


  Diana,V
oj, "hittade" den här dikten nu ..
Så oerhört vacker!
2009-05-11

  Ronny Berk
så vacker poesi med väl förmedlade känslor av längtan
2009-05-09

    baruk
Nu, min Älskade, ska du få se världen med mina ögon!
Änglarna ska visa dig den.
Något sådant har du aldrig förut skådat,
fast du så länge varit min vän.

Du ska förundras över din nya syn på livet:
hopp och glädje och ett hjärta som slår.
Bankar och bultar när du finns nära,
men saktar sig, när fjärran du går.

Och se: här långt inne i själen
har jag gömt allt vad du för mig är.
Och en enda sång vill jag sjunga.
Den heter: Jag har dig så kär!
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O