Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En evig längtan


Bli min

Räck mig din hand
så jag äger stjärnorna

Ge mig tryggheten
så jag äger solen

Dela med mig vår kärlek
så jag äger månen

Säg dessa tre ord ”Jag älskar dig”
så kommer jag att äga hela världen




Fri vers av Roula O
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 22:57



Bookmark and Share


    baruk
Om du räcker mig nu din hand
så äger jag månen och hör änglars sus.
Och tryggheten i Din famn
är som solens bländande , värmande ljus,
Och månen, som lånar sitt sken
räcker ner till vårt låga hus.
Och säger du tre enkla ord
hör jag det eviga havets brus
2009-04-03

  Fredric
läksigt! Att du, Roula äger hela världen... ;-)
2009-03-29

    Saulus
Vackert!
2009-02-22

    FinnRaggarn
Ja om skatten e betald ,en Cheva också.
2009-02-18

  peter markurth
fin gestaltning,naiv önskan...
2009-02-14

  Aquarius
du gav ord till fullkomlighten man känner av de orden om de är av äkthetens styrka, vackert skapande rader!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O