Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill vara där du befinner Dig


Min sköna

Där min sköna vandrar
vill jag vara med rosor i famnen

Där min sköna stannar
vill jag bygga ett slott av pärlor

Där min sköna vill ha mig
vill jag odla diamanter




Fri vers av Roula O
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 23:00



Bookmark and Share


    baruk
Med rosor i min famn
jag vandrar med min vän.
Av pärlor byggs ett slott,
av själva Kärleken.
Och diamanter mång
ska strös uppå vår väg.
Så vill jag ha det, ser du
och även du, så säg?
2009-04-03

  En strimma av guld
Kom och tänka på en bok av Paolo Coelho och "Alkemisten", den kändes så magisk som denna dikt.
2009-03-13

    ej medlem längre
Du har en kärlek i ditt hjärta som är oändlig. Det syns i dessa korta rader.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O