Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek är den bästa upplevelsen
en människa kan uppleva

Det är inget man ser med ögat
utan känns med hjärtat och själen

Kärlek innebär att man tar risker
och prioriterar för den man älskar

Först då kan man leva tillsammans och ta ett steg i taget.

Kärlek är inget ord man säger
det är ett ord man känner.

Du älskar din partner som denne är
utsida som insida.

Kärlek är en behandling för kropp och själ
Där två personer enas och blir till ett

Kärlek är godhet och njutning
Det känns med alla sinnen

Kärlek är respekt
Den är evig




Fri vers av Roula O
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 23:08



Bookmark and Share


    baruk
Speciellt "kärlek är inget ord man säger. Det är ett ord man känner" är välfunnet.
2009-04-04

    FinnRaggarn
I feel for this.
2009-03-10

  Prästen utan religion
Kärlek är faktiskt respekt, bra tanke!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O