Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan kan hantera allt


Regnet

När regnet kommer

stiger depressionen

Man inser att man är ensam

och inte kan gömma sig

Det är tyst runtomkring

och hör endast alla

dessa regndroppar

som kommer mot fönstret

Känns att man vill blunda

och komma bort en stund

men något får en att

springa ut och titta upp mot himlen

En inre kraft vaknar upp

och skriker ut allt den kan

Nu är det inte bara regnet

man hör utan man blir

uppmärksam på hur ens

kropp känner sin ångest

När regnet har slutat och

solen börja titta fram försiktigt

bakom de gråa molnen

inser man att kroppen

har lättat på sitt hjärta

Man återgår till sitt gamla jag

stark, modig och full av harmoni




Fri vers av Roula O
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 23:12



Bookmark and Share


    baruk
Jag önskar att alla människor skulle få vara starka, modiga och fulla av harmoni. Dessvärre är ju knappast detta fallet, tyvärr.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O