Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar mitt allt


Du

Varje gång jag saknar dig,
tänds en ny stjärna om natten

Varje gång jag tänker på dig,
faller en tindrande stjärna ner mot marken

Varje gång jag viskar ditt namn
föds ett nytt liv till jorden




Fri vers av Roula O
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 23:15



Bookmark and Share


  blaite
Men vilken fin. Ps god jul blaite
2009-12-24

    baruk
Finstämt.
2009-04-04

  Eaglemountains VIP
Berörande ...
2009-02-17

    FinnRaggarn
Varje gång du skriver så känslor det berör.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O