Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade


Dina ord

Dina ord får mig att smälta

som snöflingor på marken

Dina blickar får mig att sväva

högt uppe bland molnen

Ditt leende får mitt liv att

blomstra med extra glädje

Därför älskar jag dig




Fri vers av Roula O
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 23:23



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så vackert..
2009-05-19

    baruk
Bra: "Ditt leende får mitt liv att blomstra".
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O