Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad


Kan du se alla dessa hav i världen?
Så mycket älskar jag dig

Kan du se himlen som täcker hela jorden?
Så mycket älskar jag dig

Kan du räkna alla stjärnor på våran planet?
Så mycket älskar jag dig

Kan du se allt som finns mellan himmel och jord?
Så mycket älskar jag dig

Kan du älska mig en fjärdedel av allt detta?
Då kommer du att hitta till mitt hjärta




Fri vers av Roula O
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 23:51



Bookmark and Share


    baruk
Mycket fin kärleksdikt! Just det upprepade "så mycket älskar jag dig" är välfunnet!
2009-04-04

    FinnRaggarn
en fjärdedel bara , du kan få 4/4 ,så kan vi räkna alla stjärnorna som hittar till ditt hjärta .
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O