Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av Stockholms politiska tungviktare, Moderaten Kristina Axén-Oldén lägger av :"Det politiska arbetsklimatet har blivit för hårt och kallt, därför slutar jag !"


"Som man bäddar får man ligga !"

Visst är Sverige Fantastiskt ! Nu slutar en av huvudstadens värsta "politiska
dödgrävare" och motiverar avgången (sannolikt med fin "fallskärm", fast jag har inga bevis..) med just det som MODERATERNA SJÄLVA HAR SKAPAT ! Detta FALSKA, HÖGERINRIKTADE och SUPER-OPPORTUNISTISKA PARTI med "Sveriges George Bush", Fredrik Reinfeldt , som ordförande, har ju lyckats förföra och LURA stora delar av Sveriges röstberättigade befolkning ! Bl a har Moderaterna lyckats ge den OHÄMMADE EGOISMEN en RENÄSSANS ! Särskilt har Reinfeldt lyckats bland de IDEOLOGISKT SVAGA OCH OKUNNIGA -80-talisterna !
Och det hela blir, lindrigt sagt, PATETISKT, när man hör Kristina Axén-Oldén yttra de ord som citeras i ingressen !

M

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 09:23



Bookmark and Share


  Karin Andreasson
bra! ett litet lästips: Per-Anders Forstorp & Brian Palmer - George W. Reinfeldt
2009-02-12

  genni VIP
Du nämner "Sveriges George Bush" Reinfeldt!!!
Det var en mild beskrivning :)
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska