Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att tänka på Paris

Du får mig att tänka på Paris
sa han

leende
över taket på bilen

Hon neg

snurrade ett varv

i nattfärgad kappa

Skrattade

stödde huvudet på seniga bjälkar

lutade sig över bilen

Lutade sig mot honom

log

och försvann
i hans leende


för att aldrig mer återfinnas.




Fri vers av naught
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 10:39



Bookmark and Share


  Littlesunshine
Du får mig att måla upp bilden :)
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

naught