Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar misstolkade ur rallarvisan


Jag är begraven i liv

Jag är begraven i liv

Det omsluter mig

Pulserar

och

Andas


och det, Min Vän, kan jag avslöja

är jävligt deprimerande


när man själv är Död




Fri vers av naught
Läst 574 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 14:02



Bookmark and Share


  Littlesunshine
Genialiskt slut :) Jag gillar den hårt, benhårt!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

naught