Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägleda min älskade


Vill strö rosenblad där min älskade vandrar

Vill visa vägen till våran lycka

Vill vägleda honom rakt in i mitt hjärta




Fri vers av Roula O
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 23:03



Bookmark and Share


    baruk
Söta rader.
2009-04-04

  peter markurth
vacker naiv skrift,skir,sanningen lyser igenom...
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O