Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost till en västkustkärlek

Jag tänker på dig
min västkustkärlek
när jag från
andra sidan jorden

lyssnar till en sprucken Göteborgsrösts vackra melodier


Skickar flaskpost
och hoppas
att vi efter tid
ses igen

med samma blick som var en gång


För kärleken
ville oss väl

men vad gör det

när du valde en annan väg




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-12 16:04



Bookmark and Share


  LePenseur
Den här känns kort, som i kort och koncis. Inga överflödiga ord, liksom, utan bara de som träffar. Den här sitter rakt i hjärtat, när hjärtat sitter i halsgropen och bultar för glatta livet.

Sprucken göteborgsröst. Håkan Hellström? Bra beskrivning i så fall... ;)

Mycket bra, i alla fall. Kanske gillar jag den för att den är så jag, som tagen ur mitt liv, men oavsett vilket, så ÄR det här riktigt bra, tycker jag.

(Det enda jag hänger upp mig på är, MÅSTE du ha kommatecknet i första raden?)
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér