Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död/festligt

tar en cigg
och skrattar åt varningar
ruttnar lite i
förebyggande syfte

en shot träsprit
och kvällen är räddad!
förvandlas från dödstrist
till bara död





Övriga genrer av Falk.
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.