Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i fyllans slutskede


granskar jag vecken i lakanet på nära håll och
ser din kropp följa tyngdlagen

mot madrassen och


handen som
överfaller min har

aldrig varit så sträv i


jämförelse med din blick


som sammet i ögonkontakter och fingertoppar letar sig neråt får mig drömma om
njutning och
nöje i ljuset av dataskärmar och
signalerande mobiler


slugamsnkonversationer

får min uppmärksamhet att trilla spilla sin tid i
avgrundshål när jag hellre spiller tid i
andra hål och

du spiller tid i mina hål och jag vet

jag är full och oerfaren på gränsen till
oansvarig men


fan heller om detta inte ska leda till mer än erotisk lov
mer tröst på köttsligt behov


och
morgonmånen lyser ytor genom
rullgardiner hungriga ögon lyser vägar genom
kyskhetsserpentiner där
var kyss är

en vikt på tråden


och där vi nyss var

kanskefrågormedkanskesvar


tänk vad spritdimmor gör
omgivningen klarare och vad

påminnelser gör lusten


svalare


gränsen är hårfin.




Fri vers av Falk.
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-22 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.