Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överflödiga





och det är få förundrat


att känna

din skäggstubb mot annan hud än kindens




det är få
som får
mig känna



som om hela livet

hela tiden varit uppenbart



det är få

som får mig glömma

när livet var annat än nu





ingen har fått mig längta efter

stormregn och livsfara så som du



för jag vet att efter väntar varm choklad i ljuset från dataskärmar och splatterskräck och jag har aldrig låtit någon hålla om mig när det blir som värst


för jag är den som är stark



och jag är den som är oklanderlig


men du hittar mina fel

och du älskar mig än mer och gnuggar mig i dem tills jag inser


att ingen har mer fel än den som är felfri





det är få förundrat som
får smaka dina kyssar på andra läppar än de
strax under min näsa



och det är få som får mig spilla ord så här


detärfåsomfårmigviljatrotsagramatiskexpertis


och det är få som får mig hålla käft



för med dig
är ord
[titel]









Fri vers av Falk.
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-16 16:00



Bookmark and Share


  sotlugg
ja, jag känner igen mig
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.