Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke




När du slog mig
Fick du mig inse
Att du bara är en tanke









Fri vers av Falk.
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-20 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul och träffande! Applåd!
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.