Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck i hjärtat


Avtryck i tiden

läppar mjuka
som sammet
en kvinnas hud
len som siden

Känner mot mina
lätt särade läppar
andetagen och de
viskande orden som
de berättar

en saga som får
hjärtat ödmjukt att le
en kärlek som får
slutna ögon att se

Tiden bär avtryck
av blickarnas intryck
hjärtat minns kärleken
i ögonens uttryck








Fri vers av SeXara
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara