Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mardröm


Förlorad

Jag ser hur de droppar blodet in i dina ögon
du rycker till
Jag skriker...försöker ta mig fram
dom får inte
Sorgen skriker i mitt öra
smärtan hugger i min själ
Mörkret slukar mig
faller allt djupare in i evighetens pina
Tårarna flödar i en ändlös ström
hjärtat exploderar för varje slag
Försöker se ljuset
försöker klättra upp för de slippriga stenarna
som fyller dödens ravin
Försöker nå dig... förgäves...




Fri vers av xAnGeLx
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx