Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar


Jag vill känna värmen

genom dina händer

Vill se på dig och

få uppleva världen

i dina vackra ögon

Vill vara där du är

och njuta av dig

Längtar så...




Fri vers av Roula O
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 23:12



Bookmark and Share


    baruk
Bra: "Känna värmen genom dina händer"!
2009-04-04

  friheten
SÅ fin skriven!
2009-02-13

    Lindizz
Fina rader om längtan.
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O