Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord...


Kanske lättare med det man inte vet
än det man vet?




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 21:03



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
... som sagt var!
2009-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Folk tycks tro det.
En del vet ju allt om Gud trots att de aldrig lärt känna Honom.
2009-02-12

  Trädflickan
Träffande tanke. Det man inte vet, det mår man inte dåligt över.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP