Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det som om detta att "vara snäll" har blivit omodernt, nej man ska vara elak för att överleva och vara "inne".


Fråga...


Är det lättare att vara elak
än
att vara snäll?




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-12 21:06



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Vargen har nog en annan åsikt om Bamse
2009-02-14

    Birgitta Wallgren
Intressant fråga, jag har inget bra svar. Hoppas inte det, även om det verkar så ibland.
Bara en reflektion, som du vet så säger vi här i Norrland att maten är elak när vi inte tycker den smakar bra....

Jag hejjar på snällhet jag! Bamse, världens starkaste OCH snällaste björn.
2009-02-13

    Bim
...kanske är det inte elakhet ,"bara" otrevlig snorkighet det vi möter
Tror inte det är lättare att vara elak än snäll.Det här hur man är
har mycket med ålder och omgivning att göra.
Ibland träffar man så många snorkiga på rad ,-då brukar jag tänka att snälla människor borde "fridlysas".Jag har på känn att du är en snäll människa.
2009-02-13

  Anders Nordlander VIP
Vera Gade; håller med!
2009-02-13

  ensmåstad
mot sig själv ja, men inte mot andra!
2009-02-13

  vera gade VIP
snällhet kräver mer omsorg - elakhet tycks kunna delas ut med en klackspark;-(
2009-02-13

  Svartsilver
jag har väldigt svårt för att vara elak.
jag kan knappast vara det, men de få gånger jag kommer på mig själv med att faktiskt vara det. kan känslan vara befriande ty då är det någon som sedan länge förtjänat det.
2009-02-13

  Christine Sabel
Tror inte jag, man ska bara komma ihåg att vara snäll mot sig själv också!
2009-02-13

  lycksele
mycke lättare .. men inte skönare
2009-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Det varierar.
2009-02-12

  Trädflickan
Jag tycker det är svårt att vara elak...
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP