Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no. 3

vid hennes vrister
leker jag
livlös

lösgjord, lycklig

hon läspar mitt liv
smetar ut mig på bladen
konstruerar mig
lägger mig i skikt
mellan rader
inom bokstäver; fryser mig, belägger mig med is
gör mig ahistorisk
till modellen, denna dikt.




Fri vers av Execution Boy
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy