Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte ensam


Du är vacker som få

men himlen vill du nå

Lämna mig inte här

vill ju vara där du är

Räck mig din hand

vi blir ett starkt band

Känner hur vi svävar upp

en känsla av frihet har vi uppnått




Fri vers av Roula O
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 23:03



Bookmark and Share


    baruk
Kanske inte helt Din "klass".
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O