Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta med dig



Ta mina sagovingar och

följ mig till kärlekens strand

Där vi smörjer varandra

med sandens sköna aska

Våra nakna kroppar nuddar

varandra och vi värms upp

Där vill jag fängslas med dig

i ett evigt hav av njutning




Fri vers av Roula O
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-12 23:09



Bookmark and Share


    baruk
Speciellt bra "sagovingar" och "ett evigt hav av njutning".
2009-04-04

  friheten
Instämmer med E!
2009-02-13

  Eaglemountains VIP
Återigen en underbar poesi, i längtan - i kärlek ....
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O