Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glesbygdserbarmlig Carneval

Jag har sett,
rätt och slätt
allt det dära
som ingen vill höra,
nae bara streta på,
in i väggen, upp på tå,
ladda bössan, skjut salut,
och ut i världen,
dit går färden,
och vi möts,
där ögon slöts...

Här finns kärlek,
och stjärneljus,
och läppar som möts
i glesbygdshus...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson