Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration från PPQs \"Livet\"


Släpas





Släpas i gruset,
håller förtvivlat fast
då livet rusar iväg.
Tänk att bara släppa,
stanna upp en stund.
Mitt liv vore inget
utan mig däri,
så stannar jag upp
borde även livet bromsa
och återförenas med mig.
Så varför släpas iväg
när vi kan dra i bromsen?




Övriga genrer av Anna H
Läst 365 gånger
Publicerad 2004-06-01 22:24



Bookmark and Share


  Roger VIP
Bra skrivet, bra tänkt. Stanna upp är viktigt
2004-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H