Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsresa (haiku)

 

Nyårsresa
längs E4an går solen
upp — och ner

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 1167 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2016-01-05 10:30



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Tänkvärt.
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Precis som livet.
Upp och ner.

Bra haikuat.

Och grattis
till *!
2017-01-09

  Respons VIP
Du kör så fort så dagen blir kort!
2016-01-05

  Gunnel Eriksson VIP
Du får fram att dagen är kort
så här års. Bra haiku.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H