Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina bidrag till Svenska haikusällskapets haikuverkstad i Stockholm idag.


Haiku x2, feb-16

 

Vintermorgon
mannen på tåget ler
mot hunden


Nysnö
på väg till jobbet
i rådjursspår

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 770 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-19 21:31



Bookmark and Share


  Gin83
Jättefin
Bra ögonblicksfångst
Målande och rogivande
Gillar
2016-09-07

  Solstrale VIP
Vilka driftiga haiku.s! Tack!
2016-03-21

  petter rost
Jag vägrar ett val grundat på preferenser mellan dessa två pärlor. Ty det är vad de är. Sedan är det klart att du bjussar "Nysnö..." med en god bonus: din kongeniala teckning av rådjursspåren!
2016-02-21

  Per Rydberg
Fina dikter med stark närvaro och stor känslighet för detaljerna i vår omgivning. Tack!
2016-02-20

    ej medlem längre
Två fina haiku med djurtema!
2016-02-20

  Gunnel Eriksson VIP
Båda är bra. Nummer ett gör mig glad och jag måste också le.
Nummer två var först lite oklar men
sedan jag fått den förklarad tycker jag
om den.
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H