Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änder (haiku)

 

Änderna
ute på sjön —
halkar

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 707 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-27 18:33



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Minimalistisk.
För mig är det änderna som halkar.
2015-11-28

  Gunwale VIP
Alltid roligt när något förbli onämnt och ändå är centralt.
2015-11-27

  Ponkla
Påminner om min "Anledning Haiku", bara en annan sorts fågel. :)
2015-11-27

    ej medlem längre
Kort och fyndigt.. framkallar ett leende
2015-11-27

    ej medlem längre
Är det fåglarna eller skådaren som halkar? Bra lek med perspektivet!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H