Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstress (haiku)

 

Julshoppinglunch
magkurr när jag betalar
pepparkaksdräkten

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 1031 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2016-12-11 20:18



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Kul!
2016-12-15

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig med sin dubbeltydighet.
2016-12-12

  petter rost
Uh, en infernoskildring med fin humorknorr, förekommer inte SÅ ofta i åtminstone svensk haiku!
2016-12-12

  Gunwale VIP
Du kunde ju ha gått in i provrummet och provsmakat!
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H