Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom sammet.



Hjärtat har öppnat sina kammrar.

släpper blodet in.


Bakom sammet och bakom glas.


Breder vingarna äntligen ut sig.


Blundar och ser allt framför mig,

det gör ont att inte få vara där nu.


Där du är.


Sluter ögonen

och de underbaraste bilder kommer åter.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean