Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev influerad av min syrra Birgitta till denna reflektion...


Bamse...


Alla tycker att Bamse är snäll
men vargen
tycker det
inte

Vargen har ett annat
perspektiv

och helt andra behov
än oss övriga




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP