Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välsignar ett par

En frukt av möda
Ditt andetag smeker
En stork bär föda
När kärleken leker

Över taken singlar turen
Välsignar ett par
Bryter, krossar muren
För några dar





Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-09-02 13:06



Bookmark and Share


  Propella
Ps. Glömde betygsätta den. Och glömde "om" efter det här tycker jag verkligen *förvirrad*
2005-09-02

  Propella
Det här tyckte jag verkligen!
Dels är jag imponerad över att du har lyckats få ett sånt bra flyt i texten - särskilt med tanke på att det är rim inblandat (rim är riktigt riktigt svårt) och dels är innebörden och meningen i dessa rader enastående.
2005-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön