Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskall och knotig.



Den kommer smygande med sin iskalla och knotiga hand.

Saknaden

I den finns inget varmt, inget köttsligt.


Vart tog det andra vägen


Det som en gång brann,


saknadens iskalla hand gör allt för att släcka det som brann.


Sliter fram största och fluffigaste vanten, och motar bort den.



Dränker min sorg i choklad och vin


och väntar lite till.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean