Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om PA, kort sagt.


Från alfavinkel till Omega - 14 Februari 2009

Fast bland alla dessa transistorer och kondensatorer
Bland nätaggregat och allt jävla tjat
Om att åka till ELFA
Det var ju sjelfva fan! Det förstör hela dan!

Bland resistorer och receptorer
Pressen och hatet från resten av fatet.
Resistans och kapacitans
Ingen jävla induktans eller acceptans eller vafans-
omhelst.
Jag trodde jag skulle bli frälst. Men nej, jag var för lat.
Inte så smart!




Fri vers av lxsl
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 13:01



Bookmark and Share


  Njord
Elfa är väl det bästa man kan göra av sin tid. Det och Claes Olson
Gillar din mycket ovanliga dikt
Bra
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

lxsl