Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De helvetes grå

Klåda av kreativitet
Tvivel i en cafévrå
Ett ord till ett epitet
Från förvillade grå

Ett höstmålat staffli
Försöka förstå
En kluven mani
Av förlorade grå

Sångstrupen löper
Sviker strängens trå´
Dessa tankar nöter
De helvets grå




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-09-02 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön