Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårvibbar

när solen börjar kännas lite mindre blek
när sångfåglarna har vaknat
när det är faktiskt möjligt att stå barfota på altanen



jag tror att det är vår snart




Övriga genrer av viunderregnmolnen
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen