Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GRÖN - En av Hjärtats Healingfärger så... låt det leva flöda och pumpa av all sin kraft! Kanske kan vi bli lite grönare skönare mjukare och mindre sjukare av bara Livet självt.. luvva luvva luvva HUVVA!! :o *sneflinar och pysmyser* . Thx för insp. Herr L


nätkärleken; är jag en extro- eller intro VERT - Grön är jag i alla fall

 

 

på nätet ligger jag circum

 

2½ gånger lägre i utgivande uppmärksamhet för andra

i form av besök på presentationer

jämfört med uppmärksammat intagande från andra

 

inre reflektionsdialog lagom självironisk

påbörjas direkt

 

är jag inte ens intresserad av andra?

men jo men ja lite försiktig

hm försiktig?

jo ja så där lagom

hm rädd?

mja mer avvaktande

ok rädd

OINTRESSERAD så håll klaffen

apa? vinglig kappan efter vinden eller bara rädd?

hm

 

 

i skrivande circum 3 gånger  högre utgivande alster publicerade

jämfört med antalet kommentarer

 

socialt ointresserad?

nä bara anser att frigöra inre övertryck är viktigare för stunden

 

det får inte plats mer

inte nu men ibland tillfälligtvis

 

i glimtar ett sug av fylla tomrum

skyla över mig själv

för en stund

njuta av andras givande

 

 

har jag del i en omedveten intern extrointroVERT maskopi

med mig själv?

 

har jag del i abstrakta hjärtats pumpande in och ut

har jag

 

obalanserad hjärtfunktion tänker jag och så sneglar jag på handleden

puls hög

tryck lågt

javisst - klart jag har sned fördelning

 

dags göra nåt åt det

vända hjärtat

 

till en spader - stavesset låtsas jag för jag gör hur jag vill - ren energi i fritt flöde

i rätt takt

i egen takt

ok svärdsesset då

 

utan att skyla rätta energin med göra som bara förtrycker

just mentalt - svärd

 

därför jag låtsas

 

tänker jag och tror inte ett dyft på dom tankegångarna

 

 

tur man inte måste förstå allt

inte ens i kärlek

 

ska den ens förstås

är inte förståelse mycket en mental funktion

och aha-n

ja visst lite sånt

 

lite av erfarenhet

lite av att bara hitta en kärna som inte smakar bittert

 

råd: låt bli att analysera kärnan

hur ska annars nästa skörd sås

 

 

 

kärlek

en väg att uppleva

leva in och leva ut

liv

 

som pumpen

 

men f-ö-r-s-t-å den?

 

 

vem har panik för att den inte förstår hur hjärtat arbetar

konkret

vem har panik för att den inte förstår hur hjärtat arbetar

i kärlek

 

 

vad är skillnaden

varför förstå över huvud taget

 

essensen

kärnan

 

hjärtat

 

energin

det fungerar ju ändå?

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 17:24



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag tackar för dagens skratt ! :o) *L*
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri