Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Ge mig en skymt av lycka och kyss mig farligt varm.

Ge mig en skymt utav lyckan,
Varje gång då dina ord överrumplar mig.
Och lämna en natthimmel då du
Bestämmer dig för att lämna mig.
Och låt mina andetag bli regelbundna,
Innan du låter sanningen förstöra
Den världen jag faktiskt lyckats bygga upp.



Åh döda mig om det är för mycket begärt,
För att om ditt ansikte är det sista jag ser
Innan jag ligger medvetslös på marken.
Så kommer mina skrik och min sorg att
Överrösta varje individs tankar, jag lovar.



(För att jag älskar dig så mycket,
Så det skulle vara för mycket för
Mig om jag såg att det faktiskt är
Du som får mig att falla gång på
Gång.)



Även om jag redan insett att det är du
Som är den skyldige.




Fri vers av Sarous
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous