Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går över.



Det går över.

Som så många gånger förr.


Önskar att frågorna kring det här,

bara kunde utebli.


Så jag kanske har en chans att ha rätt.


Så jag slipper ljuga för mig själv och för andra en gång.



Vill inte att det ska gå över


därför att jag vill ha det här så.


Känner nu.


Orkar inte måla upp något inför andras ögon,

måla upp så att de ska förstå, hur du är.



Behöver inte måla, inte för mig själv.


För inget är klarare inuti, än du




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean