Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går ...



Värdesätt vartenda ögonblick

och

Värdesätt det
ändå mer
När Du delar det
med en person
Som betyder mycket
för Dig

Så mycket
att
Du just delar din tid
med denna person

och

Tänk på
att
Tiden inte väntar
på någon

därför

Lev livet
min vän

Tiden går ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 621 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2009-02-14 20:26



Bookmark and Share


    Elsmar
Sant och vackert skrivet!
2009-03-06

  Maria T
Värdesätt vartenda ögonblick
för tiden går och den går fort.
Kloka ord
2009-02-16

  Fredrik Stillesjö
Hej .Stela!

Verklig livsvisdom... Hälsar vännen Fredrik
2009-02-16

  Losnall
Det är inte så lätt ändå, man tar lätt saker för givet, när man har förlorat det man har, värdesätter man det mest.

Mycket vackert och tankeväckande.
2009-02-16

  JNI
den känslan och vishet du besitter i sättet att skriva är enastående !
2009-02-16

  Afrodite
Du har så rätt, man ska leva livet här och nu. I morgon kan det vara för sent!
2009-02-15

  Michaela Dutius
Tänkvärd-berörande- poetisk
2009-02-15

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert och tänkvärt .......
2009-02-15

  anits VIP
Kloka ord
2009-02-15

  Suzy med punkterna
Ja tiden går även när vi önskar att stoppa den för att kunna bevara just ögonblicken vi lever för. Vackra ord
2009-02-15

  Fånga dagen
Ja det har du alldelses rätt i men ibland känns allt meningslöst och tröstlöst men alla delar av livet hör ju till
mvh aK
2009-02-15

  * Ammi *
ja vännen visst är det så, men inte alltid så lätt att komma ihåg i den grå vardagen!
Tiden går, och den får vi aldrig tillbaks så sant, vi ska vara rädda om varandra!
2009-02-14

  Eva Langrath VIP
Klok påminnelse

Eva
2009-02-14

  Maria Natasja
Fint!
2009-02-14

  friheten
VAcker skriven!
2009-02-14

  Miss Mod
Vackert som en dröm.
2009-02-14

    Al Lanzon
Bra skrivet!
2009-02-14

  Carola Zettergren
Så sant fina ord passande denna allla hjärtans dag!!!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic