Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarinatten.




Står i en korsning, mittemot en grön gubbe.

När du kallar mig,

"min lilla älskling".


Blir lite stum i stimmet runt omkring.


Januarinatten kyler mina bara ben.


Traskar vidare mot det syndigaste stället i stan.


Vill bara ha ha ha.


Jag får mer än vad jag tål.


Mer än vad mitt trasiga hjärta förmår att slå.


Båda har de blåaste ögon, med varma hjärtan som slår.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean