Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om gud verkligen skapade människan till sin avbild kan han inte vara ofelbar...?





Gud är god

Gud är allsmäktig

Gud är otroligt löjlig

och

tråkigt nog finns det ingen returrätt på
en del av de människor han skapat

TUR JAG HAR MIN KVALITETSSTÄMPEL !!!......*asg*




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson